Affärslunch

Vecka 42

FÖRRÄTT

Vegetarisk gulaschsoppa serveras med grillat hembakat surdegsbröd.

 

VARMRÄTT FISK

Grillad fiskpaté med smak av saffran serveras med grönsaksvelouté med kalixrom samt sauterade höstprimörer.

 

VARMRÄTT KÖTT

Lågtempsbakad svensk vildsvinskarré serveras med potatis- och palsternackspuré samt gräddstuvad kål, baconkrisp och enbärsvinsky.

DESSERT

Hallonmousse med hallonsorbet, smulade flarn samt vispad grädde och chokladgarni.

 

VEGETARISKT ALTERNATIV

Bakad pumpa serveras med grönkål och chili sin carne.

 

Endast varmrätt:  139 :-

 

Förrätt och varmrätt: 189 :-

collage7
collage5
collage4
collage2
collage3
collage1

Tel: 0950-370 00  |  E-post: bokabord@restaurang64grader.se

 

© 2017 Restaurang 64 Grader, Hotell Lappland. Design: NowaMind AB

Policy